Wordpress Website Laten Maken? Beter Voor De Dag Met 6 Tips! maak een afspraak

Gepubliceerd dec. 17, 21
6 min read

Website Onderhoud En Hosting - Webdesign goede recensies

Flexamedia

Guntersteinweg 377, 2531 KA Den Haag, Nederland
+31703085508
ICT Beheer

Wanneer je daar geen tijd voor hebt of tegen andere vraagstukken oploopt biedt Klikkracht een helpende hand middels een strippenkaartsysteem. Ondernemerspakket. Elke strip staat gelijk aan een half uur werk (Visitekaartjes ontwerpen). Per jaar ontvang je van ons een tegoed van 5 strippen, maar dat mag ook op maat worden aangevuld indien je zeker weet vaker van onze dienst gebruik te maken.

Dit geeft je de mogelijkheid om ons te bellen of mailen voor technische ondersteuning, maar ook voor het doorvoeren van kleine aanpassingen of andere vraagstukken die je hebt over je website. Wat kunnen we zoal voor je betekenen? Publiceren of bewerken van een pagina of blogbericht. Aanpassen van je contactgegevens of het navigatiemenu.

Wordpress Webshop Laten Maken? - Webbureau Webdesign maak een afspraak

8/10 (je bent zo optimaal beveiligd! Maar hackers vinden echter altijd nieuwe manieren, en door menselijke fouten aan welke kant dan ook kunnen er altijd problemen ontstaan. Vandaar dat wij geen 10/10 garantie kunnen geven) 10/10 (je krijgt op dit serviceniveau alle support die je maar nodig hebt) minimaal 3 maanden.

Waarom? Je hebt je splinternieuwe website online. Dit is je visitekaartje naar klanten, op zijn minst. Maar in sommige gevallen vervult je website ook belangrijke functies zoals een webshop, offerte formulieren, klanten management etc etc. Je wilt dus niet dat je straks alles kwijt bent of er iets niet werkt.

Website Laten Maken? Complete Website maak een afspraak

Monitoren van hackpogingen en eventueel oplossen van Malware. Zie dit deel als een verzekering. Als er ooit iets fout gaat, of als je zelf een fout maakt dan herstellen wij de volledige website kosteloos. 10%. Bel 050 720 0438 , of mail! .“Word, Press onderhoud? Hoezo moet ik mijn Word, Press website regelmatig bijwerken? Alles werkt toch? Het ziet er toch prima uit? Waarom zou ik tijd of geld besteden aan het onderhoud van mijn website?” – Onderhoud en beheer van een website zijn helaas nog vaak ondergeschoven kindjes. Soms omdat men het belang er niet van inziet, soms omdat men de kosten van website onderhoud niet kan of wil dragen, en vaak ook omdat men bang is voor de risico’s die een Word, Press update met zich meebrengt en niet weet wat te doen als er iets misgaat.

Professionele Webshop Laten Maken goedkoop

Wordpress Onderhoud Voor Jouw Website maak een afspraakProfessionele Wordpress Website Laten Maken? informeer hier

Net als alle software, moet Word, Press en alles wat daarbij hoort, regelmatig onderhouden worden. Het doel van Word, Press onderhoud, Gemiddeld komt er elke 2 maanden een Word, Press update uit. Soms gaat het om een grote update met veel nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden, soms is het een tussentijdse update die bedoeld is om gaten in de beveiliging te dichten en foutjes in de programmering recht te zetten.

Uiteraard zijn er ook updates van thema’s en plugins die los staan van de Word, Press updates, en bedoeld zijn om de eigen software te verbeteren en te beveiligen. Alle hoofdonderdelen van een Word, Press website – Word, Press core, thema’s, plugins, database – dienen regelmatig bijgewerkt te worden zodat een website blijft werken zoals hij werkte bij lancering van de site, er niet ineens anders uitziet en niet kwetsbaar wordt voor hackers, malware aanvallen en spammers.

Website Onderhoud En Hosting - Webdesign maak een afspraak

Word, Press onderhoud brengt in ieder geval de volgende taken met zich mee:Het maken van backups, Word, Press beheer begint en eindigt met het maken van (dagelijkse) backups van de volledige website: bestanden, thema, plugins en database. Een backup kan het beste niet op de eigen webserver geplaatst worden. Mocht de website gehackt worden of om de een of andere reden niet meer werken, dan is de beschikking over een volledige backup een geweldige redder in de nood.

Updaten van Word, Press core, De Word, Press software wordt voortdurend verbeterd, versneld, veiliger en efficiënter gemaakt. Ondernemerspakket. Het is daarom belangrijk dat Word, Press updates snel worden doorgevoerd. Sommige hosting providers zorgen ervoor dat dit automatisch gebeurt zodra een update beschikbaar komt, maar meestal moet je dit zelf doen. Overigens is het zelfs bij automatische updates belangrijk dat je weet dat het gebeurt, zodat je kunt controleren of alles op de site nog werkt en of de samenwerking van Word, Press met thema en plugins niet voor problemen zorgt.

Webdesign - Wordpress Website En Online Marketing maak een afspraak

Wordpress Website Laten Maken informeer hierWordpress Onderhoud Voor Jouw Website goede recensies

Net als Word, Press core krijgen thema’s regelmatig een upgrade, hetzij om veiliger en sneller te worden, hetzij om nieuwe functionaliteiten te introduceren. Niet bijwerken van het thema kan ertoe leiden dat de site niet meer goed werkt, er anders uit komt te zien dan bedoeld, of de deur openzet voor hacks, malware en spam.

Denk bijvoorbeeld aan plugins voor een kalender of een formulier, maar ook aan plugins voor beveiliging of voor zoekmachineoptimalisatie. Deze plugins worden over het algemeen niet door Word, Press zelf gemaakt, maar door talloze externe developers. Wanneer Word, Press een update uitbrengt, moeten deze developers ervoor zorgen dat hun plugin ook compatibel is met de nieuwe Word, Press versie.

Professionele Wordpress Website Laten Maken? maak een afspraak

Daarnaast is het verstandig om regelmatig te controleren of alle plugins nog in gebruik zijn en niet-gebruikte plugins te verwijderen. Beveiliging en monitoring, Het up-to-date houden van je Word, Press website is een belangrijke eerste stap om je website beveiliging te versterken. Daarnaast moet je alle mogelijke maatregelen treffen om kwaadwillenden de pas af te snijden.

Het is sowieso al heel vervelend als je website gehackt blijkt en je veel tijd en geld moet steken in het opschonen van je installatie. Maar daarnaast loopt een gehackte site grote kans om op Google’s zwarte lijst gezet te worden en daarmee praktisch onvindbaar te worden. Dit wil je dus voorkomen, en mocht het toch gebeuren, zo snel mogelijk oplossen.

Wordpress Onderhoud - Online Oplossingen informeer hier

Database schoonmaak en optimalisatie, Elke Word, Press website gebruikt een My, SQL database. Hier wordt onder meer alle content opgeslagen, maar bijvoorbeeld ook de geregistreerde gebruikers van een site. Word, Press maakt voor elke versie van een pagina en bericht een nieuwe entry aan. Hulp op afstand. Zeker als je regelmatig nieuwe content plaatst of veranderingen hebt in je gebruikersbestand, is het aan te raden om de database regelmatig op te schonen en weer optimaal te laten werken.

Monitoren van broken links, Niets zo erg als links die niet meer blijken te werken. Met name voor je bezoekers, die daardoor kunnen gaan twijfelen aan de professionaliteit van zowel website als bedrijf. En het is ook schadelijk voor je vindbaarheid, omdat Google een site met te veel broken links niet zal willen aanbevelen aan zoekende gebruikers.

Professionele Wordpress Website Laten Maken? bel voor een afspraak

Risico’s van een Word, Press update, Het bijwerken van Word, Press, het gebruikte thema en de geïnstalleerde plugins lijkt niet meer werk te zijn dan een druk op de knop. Zo eenvoudig is het helaas niet. De meeste updates verlopen redelijk snel en voorspoedig, maar er gaat toch ook regelmatig iets mis – wat dan resulteert in onderdelen van de website die niet meer optimaal werken, content die er raar uitziet of zelfs in het volledig plat gaan van een site.

Navigation

Home

Latest Posts

Zoekmachine Marketing Specialist

Published Jun 17, 22
6 min read

Goedkoop Linkbuilding Uitbesteden - Internet

Published Apr 15, 22
6 min read